Services

strijk diensten

1

Kreukvrije kleding binnen 48 uur

U kent het wel: snel ontbijt maken, kinderen naar school brengen en hop op de fiets of met de auto naar het werk. Aan het einde van de dag gaat het precies hetzelfde: snel de kinderen ophalen, eten op tafel zetten en nog even met die ene vriendin of vriend bellen. Een sociaal leven en werk nemen veel tijd in beslag. Tijd die u niet meer in het huishouden kunt steken. Gelukkig hebben wij de oplossing. Wij strijken uw wasgoed en kleding binnen 48 uur weer helemaal kreukvrij. Dat doen we met professionele apparatuur en in een rookvrije- en huisdiervrije omgeving.

2

Haal- en brengservice wasgoed

Wij bieden u de mogelijkheid uw strijkgoed door ons te laten halen en het glad gestreken retour te brengen. Hiermee zijn wij gegarandeerd de meest makkelijke-, klantvriendelijke- en servicegerichte strijkservice in Almere, Lelystad en omstreken. Tegen een kleine vergoeding halen wij uw kleding bij u thuis, op het werk of waar u meer wilt op én brengen we alles weer netjes gestreken terug op een door u gekozen bestemming.

Heeft u interesse in deze service? Wij kunnen uw kleding maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur of zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur halen en bezorgen.

3

Spoedopdracht kleding strijken

Het kan soms voorkomen dat u het strijkgoed dezelfde dag nog terug wilt hebben. Natuurlijk kan dat! Geef het bij uw bestelling aan en wij zorgen ervoor dat u uw strijkgoed dezelfde dag (tegen een geringe toeslag) gladgestreken retour kunt halen. Bij een notabedrag van € 35,- of meer rekenen wij geen haal- en bezorgkosten. Onze haal- en bezorgkosten in Almere zijn € 5,-. Voor dit bedrag komen wij het strijkgoed bij u halen en gestreken weer retour brengen. Dit tarief is van toepassing in Almere. Buiten Almere t/m Laren rekenen wij € 3,75 per rit.

Scroll naar top